FAQ

Inschrijven

Hoe kan ik mij inschrijven voor de Duinenmars?

Vanaf medio februari gaat de online voorinschrijving voor de komende Duinenmars open. U kunt zich ook tijdens de Duinenmars op het startterrein inschrijven.

Wat zijn de kosten voor de Duinenmars?

Zie hiervoor de informatie over inschrijvingen

Is voorinschrijven verplicht?

Nee voorinschrijven is niet verplicht, bij voorinschrijven krijgt u een korting van € 1,00 op het inschrijfgeld en kunt u zich op de dag van wandelen direct melden bij de voorinschrijfbalie. U kunt zich ook op de dag van wandelen inschrijven in de starttent op het startterrein aan de Machiel Vrijenhoeklaan.

Kan een groep/vereniging/bedrijf zich ook inschrijven?

Ja, u kunt zich inschrijven. Indien u met meer dan 12 personen gaat wandelen dient u gebruik te maken van het inschrijfformulier voor groepen. Loopt u met minder personen dan dient u gebruik te maken van het inschrijfformulier voor individuelen.

Is er een maximaal aantal deelnemers dat de Duinenmars kan lopen?

Nee, er is geen maximaal aantal deelnemers vastgesteld voor de Duinenmars.

Moet ik betalen om de Duinenmars te lopen?

Ja, wanneer u als wandelaar wilt deelnemen aan de Duinenmars betaald u hiervoor een klein inschrijfbedrag. Deze bedragen liggen rond de € 5,- per persoon.

Wenst u geen medaille maar wilt u wel wandelen dan is de prijs € 1,00 minder dan wanneer u wel een medaille/herrinnering wenst.

Ik heb mij ingeschreven, maar geen bevestiging ontvangen. Wat moet ik doen?

Wanneer u na inschrijven geen bevestiging hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via info@duinenmars.nl en geef de volgende gegevens aan ons door:

- Uw naam/groepsnaam
- Uw postcode en huisnummer
- Het betalingskenmerk op uw bankafschrift van de iDeal betaling

Ik heb mij ingeschreven, maar wil wat wijzigen. Wat moet ik doen?

Als u na afronding van uw inschrijving nog wat wilt wijzigen in uw inschrijving kan dat op de volgende manieren:

Indien u extra wandelaars wilt toevoegen: Dit is helaas niet mogelijk. U dient een nieuwe inschrijving te doen voor deze extra wandelaars en BEIDE inschrijfnummer mee te nemen naar de Duinenmars.

Indien u een wijziging wilt doen in de medailles: Dient u een mail sturen aan info@duinenmars.nl met daar in uw inschrijfnummer en de wijziging.

Indien u van dag of afstand wilt wijzigen: Kunt u dat op de Duinenmars zelf aangeven.

Ik heb mij ingeschreven, maar kan toch niet wandelen, krijg ik mijn inschrijfgeld terug?

Nee, zodra uw inschrijving is afgerond is restitutie van het inschrijfbedrag helaas niet mogelijk. Uw betaling aan Stichting Duinemars wordt dan omgezet naar een gift.

Elk jaar komt de netto opbrengst van de Duinenmars ten goede aan verschillende initiatieven die zich inzetten voor jeugd- en jongerenwerk in de provincie Zuid-Holland.

De NAW gegevens op mijn inschrijving zijn niet goed, wat moet ik doen?

Neem contact op via info@duinenmars.nl en vermeld in de mail wat moet worden aangepast. U ontvangt GEEN nieuwe inschrijfbevestiging na aanpassing van uw gegevens.

Wandelen

Ik ben slecht ter been kan ik deelnemen aan de Duinenmars?

Ja, de 5 en 10 kilometer routes hebben ook een route welke geschikt is voor mensen die gebruik maken van een rolstoel/rollator/scootmobiel. De overige afstanden hebben geen aangepaste route, deze zijn minder geschikt voor rolstoelen/rolators/scootmobielen.

Moet ik beide dagen wandelen?

Nee, u kunt zelf bepalen op welke dag u gaat wandelen.

Vanaf hoelaat tot hoelaat kan ik wandelen?

5 km van 09.00 tot 15.00 uur
10 en 15 km van 09.00 tot 14.00 uur
25 km van 08.30 tot 11.00 uur
40 km van 08.00 tot 10.00 uur
Het startbureau sluit om 17.00 uur.
De 5 en 10 kilometer routes zijn ook geschikt voor wandelwagens en rolstoelen

Mag mijn hond ook meewandelen?

Ja, dit mag. Maar op de korte routes is het gewenst de honden aangelijnd te houden in verband met de drukte op de routes. Tevens is het door de gemeente niet altijd toegestaan uw hond los te laten lopen.

Wist u dat het ook mogelijk is om uw hond als wandelaar in te schrijven en voor hem/haar een medaille/speldje te krijgen.

Algemeen

Hoe gaan jullie om met mijn gegevens?

De Duinenmars respecteert uw privacy. Wij erkennen uw behoefte aan een redelijke controle over uw persoonlijke gegevens welke bij de Duinenmars bekend zijn. Persoonlijke informatie is elke informatie die herleidbaar is tot uw persoon. De Duinenmars gebruikt deze informatie voor administratieve en statistische doeleinden, uitsluitend en alleen in het kader van uw deelname aan de Duinenmars. De Duinenmars vermeldt deze privacy verklaring om u te wijzen op ons privacybeleid wanneer u ervoor kiest uw persoonsgegevens aan ons op te geven. Wij zien er op toe dat dit privacybeleid uitgevoerd wordt binnen onze stichting. De Duinenmars zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen of anderszins beschikbaar stellen. De Duinenmars verplicht zich de beveiliging van uw gegevens te waarborgen. De Duinenmars is een voorstander van zelfregulering op het gebied van privacy. Wij richten ons op hetgeen door overheidsinstanties, zowel als consumentenorganisaties die zich bezig houden met de bescherming van de privacy van consumenten, aan richtlijnen wordt afgegeven.

Ik ben mijn medaille/speldje kwijt, kan ik een nieuwe bestellen?

Ja, u kunt tijdens de marsdagen bij de medailletafel een nieuwe medaille/speldje kopen. Na de Duinenmars kunt u contact opnemen via info@duinenmars.nl.

Ik ben wat kwijt, waar worden de gevonden voorwerpen bewaard?

Tijdens de duinenmars kunt u zich melden bij een medewerker in de starttent. Na de Duinenmars kunt u contact opnemenen via info@duinenmars.nl.

Kan ik op het terrein pinnen?

Ja, u kunt bij het inschrijven en de horeca met pin betalen.

Zijn er toiletten beschikbaar?

Ja, op de lange afstanden zijn er diverse punten onderweg waar gebruik van de toiletten mogelijk is (koffiehuis/scoutinggebouw). Tevens zijn er nabij het start- en finishterrein toiletten aanwezig.

Is er EHBO aanwezig?

Ja, op het start-/finishterrein en onderweg zijn EHBO'ers aanwzig. Het noodnummer treft u aan onderaan uw routebeschrijving.

Het is slecht weer, gaat de Duinenmars door?

Ja, in principe gaat de Duinenmars altijd door tenzij er extreme weersomstandigheden zijn. Dit zal via de website en social media worden gecommuniceerd.

Waar is de start van de mars?

De Duinenmars start in Kijkduin op de Machiel Vrijenhoeklaan.

Hoe is de startlokatie te bereiken?

Er is een goede OV verbinding naar Kijkduin. Kijk voor meer informatie op onze lokatiepagina

Kan ik met de auto naar de Duinenmars?

Wij proberen iedereen te stimuleren om met het OV te komen. Er is simpelweg onvoldoende parkeerplek om alle wandelaars een auto te laten parkeren. Kijk voor meer informatie op onze lokatiepagina